Loading...
Om Oss 2017-08-04T10:27:58+00:00

Om Klinikken for Han og Henne

Klinikken for Han og Henne er en komplett salong i Moss som tilbyr deg behandlinger innen hår, hud, fot og velvære. Klinikken ligger i Skoggt. 2 i Moss sentrum. Klinikken drives av Jeanette K. Haugen som startet opp 7. Juli 1997 som nyutdannet fotterapeut ved å overta Elin’s fotklinikk som lå ved gamle busstasjonen. Videre leide Jeanette rom hos Beautycenteret i 6 år . Hun tok da videre utdannelse i Hudpleie på Hudpleie akademiet i Oslo . Videre startet hun opp fot, hud og spa i Chrystie gården og drev der i ni år, før hun flyttet virksomheten videre opp til Gimle i Moss. Etter dette flyttet Klinikken til Skoggt. 2 i sentrum av Moss, der den drives nå. Klinikken har drevet med alt innen hud fot og velvære i disse tre årene på Gimle. Klinikken har utvidet med mer spesialbehandlinger innen anti-rynke og for kropp, i tillegg til å utvide med ny frisørsalong.

Klinikken følger trender og er nå blitt en lounge-salong, som er en stor trend i Oslo og i større byer.

Litt om de ansatte

Jeanette K. Haugen har drevet Klinikken for Han & Henne i 20 år. Hun er utdannet som fotterapeut og hudpleier og har kurs innen Permanent makeup ( pmu), Microblading, klassiske vipper, volum vipper, negler og negl design. Hun har jobbet med makeup i mange fotoshoot og har hatt mange makeup oppdrag. For tiden studerer hun kostholdsveileder og fra sept skal hun ta videre utdannelse for å bli ernæringsterapeut. Hun ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til en trygg og tverrfaglig kompetanse nivå med ett bredt spekter av behandlinger .
For oss står god kvalitet og kunden i sentrum !

Marita Wennersgård er 24 år og utdannet Frisør. Marita var ferdig på frisørlinja ved Vestby videregående våren 2011, videre har hun gått i frisørlæra i 2 år og var ferdig våren 2013 . Hun har jobbet i 2 frisørsalonger tidligere både i Lørenskog og i Vestby.
Marita har jobbet på Klinikken for han og henne siden Juli 2015 . Marita gjør Klipp,farge,striper,permanent og anti permanent , keratin behandling, farging av vipper og bryn,hair extentions og volum vippe extention .
Marita har hatt kurs i :
Farge lære kurs fra både Loreal ,Wella og i Goldwell.
Oppsetning/ styling med 2 av årets frisørerer Frida Andersson (årets frisør 2016) og Svetlana Jouni (årets frisør 2015 & 2017) .
– Straight ‘n shine antipermanent behandling fra Goldwell som er den beste anti permanenenten på markedet.
– Hairtalk tape extention kurs.
– Volum vippe extention kurs fra Tone Lise akademie .