Om Klinikken for Han og Henne

Klinikken for Han og Henne er en komplett salong i Moss som tilbyr deg behandlinger innen hår, hud, fot og velvære. Klinikken ligger i Skoggt. 2 i Moss sentrum. Klinikken drives av Jeanette K. Haugen som startet opp 7. Juli 1997 som nyutdannet fotterapeut ved å overta Elin’s fotklinikk som lå ved gamle busstasjonen. Videre leide Jeanette rom hos Beautycenteret i seks år.  Hun tok da videreutdannelse  i hudpleie på Hudpleieakademiet i Oslo. Videre startet hun opp fot, hud og spa i Chrystiegården og drev der i ni år, før hun flyttet virksomheten videre til Gimle i Moss. Etter dette flyttet Klinikken til Skoggt. 2 i sentrum av Moss, der den drives nå. Klinikken har drevet med alt innen hud fot og velvære i disse tre årene på Gimle. Klinikken har utvidet med mer spesialbehandlinger innen anti-rynke og kropp.

Klinikken følger trender og er nå blitt en lounge-salong, som er en stor trend i Oslo og i større byer.

Litt om de ansatte

Jeanette K. Haugen har drevet Klinikken for Han & Henne i 20 år. Hun er utdannet som fotterapeut og hudpleier og har kurs innen permanent makeup ( pmu), microblading, klassiske vipper, volumvipper, negler og negldesign. Hun har jobbet med makeup i mange fotoshoot og har hatt mange makeup oppdrag. For tiden studerer hun kostholdsveileder og fra sept skal hun ta videreutdannelse  for å bli ernæringsterapeut. Hun ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til et trygt og tverrfaglig kompetansenivå, med ett bredt spekter av behandlinger.
For oss står god kvalitet og kunden i sentrum!

Kosmetisk sykepleier Svein Morten Aune har vært tilknyttet Klinikken for Han og Henne siden mai 2016. Svein Morten var ferdig utdannet sykepleier i 1997. Han jobbet 11 år på sykehus før han i 2009 begynte i Vanitas klinikken sammen med sin ektefelle. Han har jobbet med kosmetiske injeksjonsbehandlinger siden den gang og jobber nå med dette på heltid. Gjennom spesialisering innen feltet er han i dag Trained Restylane Master, det høyeste kompetansenivået en restylanebehandler kan ha i Norge. For å inneha denne tittelen kreves det flere år med behandlinger. En må minimum ha behandlet 300 kunder pr år, deltatt på alle relevante kurs som Galderma/Restylane Norge tilbyr til sine behandlere og kunne bruke alle teknikker og produktporteføljen til Restylane. I tillegg må du ha bestått anatomieksamen, ha forståelse og kunnskap om komplikasjoner som kan skje og kunne håndtere dette. ​ For å få mastertittelen har Svein Morten skrevet en oppgave om de ulike bedøvelsesregimene som har blitt brukt på Restylane sin skinboosterbehandling fra den den kom i 2009 og fram til oppgaven ble skrevet i 2016. Den er blitt lagt fram i et plenum og forsvart med plastkirurg Fredrik Berne som moderator. Oppgaven ble godkjent og bestått. Svein Morten er opptatt av å se hele personen og ansiktet under et. Han er nøye med å se etter balanse og harmoni i et ansikt og kan gi råd og veiledning i behandlinger som kan passe den enkelte. Svein Morten behandler både kvinner og menn