PRP-behandling

PRP-behandling for bedre hudkvalitet

Gjennom PRP-injeksjoner kan man effektivt redusere tegn på aldring ved å stimulere produksjonen av kollagen og hyaluronsyre. Dette resulterer i forbedret elastisitet i huden og økt volum i spesifikke områder som ansikt, bryst og hals. PRP består av en kombinasjon av blodplater, hvite blodceller, vekstfaktorer og proteiner som naturlig forekommer i ditt eget blod, noe som reduserer risikoen for allergiske reaksjoner. Det er verdt å merke seg at PRP-behandling stadig blir mer populær som en erstatning for tradisjonelle fillere og skinboostere.

Behandling med PRP har vist seg å:
-redusere rynker og fine linjer
-forbedre hudkvaliteten
-gi volum i områder som har tapt volum med tiden
-gi en glattere og freshere utseende
-redusere arr, porer og pigmenteringer

Priser:
Ansikt 5ml 2800,-
Ansikt og hals 10ml 3500,-
Ansikt, hals og decolte 15ml 4200,-

BESTILL TIME
PRP mot hårtap:
PRP-behandling for hår anses som gunstig på grunn av de vekstfaktorene som finnes i blodplater. Disse vekstfaktorene, når de injiseres i hodebunnen, kan bidra til å stimulere hårsekkene, forbedre blodsirkulasjonen i området og fremme hårvekst. PRP kan også bidra til å styrke eksisterende hår og forbedre hårstrukturen.
 
I tillegg til å stimulere hårvekst, har PRP potensial til å redusere betennelse og forbedre hodebunnens helse, som begge er viktige faktorer for å bekjempe hårtap. Det er viktig å merke seg at effektiviteten av PRP-behandlingen kan variere fra person til person, og flere behandlinger kan være nødvendig for å oppnå optimale resultater.
 
Priser:
Hårtap 15ml 3500,-
Kur på 3 behandlinger 9500,-
Ekstrabehandling etter kur 2900,-
 
 
BESTILL TIME