BIOSLIMMING
20 års aldersgrense

Bioslimming:

Bioslimming er en effektiv og oppstrammende slankebehandling fra Frankrike. Bioslimming består av en salongbehandling med fire produkter og tre produkter til hjemmebruk for å oppnå optimale resultater. Behandlingen jobber med å redusere synligheten av cellulitter og fettansamlinger, øker forbrenningen av kalorier, fremmer vekttap og virker oppstrammende og mykgjørende på huden samtidig som avfallsstoffer og toksiner trekkes ut.

Bioslimming benytter seg av både varme og kalde Thermoalger, noe som resulterer i økt absorpsjon av de aktive ingrediensene. Thermoalger virker stimulerende på fettforbrenningen samtidig som lymfesystemet stimuleres. De profesjonelle produktene er fulle av aktive ingredienser, eteriske oljer, plante- og algeekstrakter samt koffein. Koffein resulterer i et bredt spekter av flere terapeutiske fordeler som forbedret utseende av åreknuter, strekkmerker og har vist seg å ha en positiv innvirkning på bindevev og kollagenstruktur også.

Behandlinger:

Behandlingen utføres som en kur i klinikk, med synlige resultater allerede etter første behandling. Terapeuten masserer inn salongproduktene på kunde før kunde blir pakket inn i plast. Mens algene jobber vil huden bli rød og varm for deretter å kjennes kjølig og gå over til å bli kald. Behandlingen er helt smertefri, men kan kjennes som prikking i huden på aktuelle områder. På grunn av at behandlingen er svært vanndrivende skal den ikke utføres på gravide og ammende.

Flere kliniske studier har vist at testpersonene så en dramatisk forbedring av appelsinhud med en reduksjon av cellulitter på bare 2 uker. Behandlingen kan gi en nedgang på 1-4 cm

Reduserer cellulitter- strammer huden- går inn i cm.

Mage/rumpe/lår 55 min – 1100,-

VED KJØP AV KURPAKKE À 10 BEHANDLINGER GIS 15% I RABATT.

BESTILL TIME