VIPPER OG BRYN

Voks/napp bryn – 300,-

Farge vipper – 350,-

Farge bryn inkl. voks/napp – 500,-

Farge vipper og bryn inkl. voks/napp – 650,-

Vippeløft inkl. farge – 990,-

Vi bøyer dine naturlige vipper slik at din originale lengden kommer til sin fulle nytte. Vippene får et løft fra roten og ut, og skaper illusjon av lengde, volum og definisjon!

Resultat av vippeløft varer 5-6 uker. Hva bør man gjøre etter vippeløft? Etter behandlingen er det viktig at du er forsiktig med vippene de første 24 timene. Hvis du ikke følger disse rådene vil permanenten slippe og gi et dårligere resultat. Du skal holde vippene helt tørre det første døgnet. Unngå derfor dusjing, trening og sauna. Husk at damp også er fuktighet, så pass på når du tar ut av oppvaskmaskinen eller står over grytene. Ikke gni deg i øynene. Unngå sminke rundt øynene. Ikke børst vippene nedover. Børst kun oppover. Ikke bruk vippetang! Dette gjelder så lenge du har vippeløft. Vippene vil knekke om du forsøker å bøye dem ytterligere. Vi anbefaler for øvrig alle som eier vippetang om å kaste den og aldri se seg tilbake da den er svært skadelig for vippene. Etter det første døgnet kan du behandle vippene som normalt.

Det er likevel noe du kan gjøre for å bevare vippeløftet lengst mulig: Ikke bruk sterk sminke fjerner Unngå vanntett mascara (vippene har en tendens til å knekke lettere og slites av – uavhengig av vippeløft.) Bruk gjerne oljefrie produkter rundt øynene. Jo mindre du utsetter vippene dine for, dess lengre vil de holde seg fine.

Er det noen kontraindikasjoner?

Med kontraindikasjoner menes faktorer som gjør at du ikke bør eller kan utføre behandlingen. Kom helst uten linser, eller ha med deg noe å oppbevare linsene i under behandling. Dette fordi du blir liggende med øynene igjen i opptil 60min. Vi utfører ikke vippeløft dersom du har infeksjoner, betennelser eller sykdom direkte i øyeområdet. Etter cellegift må du snakke med en lege for godkjenning før vi kan utføre behandlingen på deg. Dersom du har kraftig klaustrofobi eller problemer med å ha øynene lukket, kan behandlingen oppleves ubehagelig.

Vi anbefaler ikke å utføre vippeløft eller brynslaminering når du er gravid eller ammende, dette på grunn av hormoner som vil gjøre det vanskeligere å gi et godt resultat. Gravide og ammende kan i noen tilfeller oppleve fraværende bøy, samt at fargen ikke vil holde. Det samme gjelder for de som går på hormonmedikamenter Dette gir dessverre ingen reklamasjonsrett. Vi setter stor pris på om du kommer til timen din uten øyesminke og uten kontaktlinser.

Brynslaminering inkl. farge – 990,-

Hva er brynslaminering?

Brynslaminering er en skjønnhetsbehandling som utføres på øyenbryn. Hårene gres i ønsket retning og holder denne fasongen i opptil 6 uker, før man eventuelt tar behandlingen på nytt. Man får altså ikke et permanent resultat som ved microblading, men en varighet på 4-6 uker.

Brynene får i tillegg form og farge under behandlingen, der terapeuten farger brynene som passer deg best og former de ved bruk av voks og/eller napping for mer veldefinerte bryn. Hårene blir løftet og gredd i ønsket retning, og gir en illusjon om tykkere og fremhevede bryn. Etterbehandlingsråd: Ikke påfør makeup eller ta annen øyebehandling før det er gått 24 timer. Unngå svømmehall/sauna på 24 timer. Hold brynene tørre i 24 timer. Bruk en argan krem daglig for å gi hårene fukt. Ikke ta på brynene etter behandlingen.

Ingen selvbruningsprodukter før det er gått 48 timer Vi anbefaler ikke å utføre brynslaminering når du er gravid eller ammende, dette på grunn av hormoner som vil gjøre det vanskeligere å gi et godt resultat. Gravide og ammende kan i noen tilfeller oppleve fraværende bøy, samt at fargen ikke vil holde. Det samme gjelder for de som går på hormonmedikamenter. Dette gir dessverre ingen reklamasjonsrett. Unngå selvbruning uken før behandling.

Vippeløft og brynslaminering – 1590,-

BESTILL TIME