FUKTIGHETS-BEHANDLINGER

Intraceutical:

Intracuticals er en ansiktsbehandling hvor et spesialserum sluses inn i huden ved hjelp av oksygen under trykk. Behandlingen tilfører huden nødvendige antioksidanter, vitaminer og mineraler som øker celle nes evne til å fornye seg selv. Resultatet er en fyldigere, strammere hud som ser yngre og friskere ut.

Behandlingen selges ofte som en anti-agekur, og er også veldig populær bland kjendiser og bruder. Allerede etter en behandling kan du se at huden er ”plumpet”, hudstrukturen er jevnere og glattere, porene er mindre og fuktighetslagerene er fylt opp.

Intraceuticals er en mild, avslappende og beroligende behandling som passer for alle hudtyper. Det er den perfekte partner for mange andre behandlinger og kan øke effekten av andre behandlinger som for eksempel hudsliping, microneedeling eller fruktsyre-peelinger.

  • Rens
  • Peeling med damp
  • Innslusing av et fuktighetsserum med oksygen
  • Innsmøring med fuktighetsprodukter

55min – 1490,-

Ekstra:

Fruktsyre – 250,-
Voks/napp bryn – 100,-
Farge bryn inkl. voks/napp – 400,-
Farge vipper og bryn inkl. voks/napp – 500,-

BESTILL TIME

Aquapeel:

DIAMANTHUDSLIPING PÅ EN NY MÅTE
 
Aqua peel er en dyprensende behandling som forebygger og forbedrer en rekke hudproblemer. Den er svært effektiv på urenheter, tilstoppede porer, fjerner død hud og hudormer. Er også effektiv på dårlig sirkulasjon og tørr hud. Passer for alle.
 
En behandling varer ca. 30 minutter og koster 950,- Noen kan oppleve en lett rødme etter behandlingen, men denne vil som regel roe seg i løpet av en time. Det er fullt mulig å gå rett på jobb eller andre avtaler rett etter behandlingen. Det anbefales en kur med behandlinger for å oppnå best mulig resultat – typisk 4-6 behandlinger.
 

 
Det er 4 steg i en Aqua Peel behandling
 
Steg 1: DYPRENS
‍Aqua Peels rense tip brukes med en spesiell Leen cleanser solution, som renser hudoverflaten og fjerner smuss og overflødig talg.
 
Steg 2: EKSFOLIERING
Aqua Peel exfoliate tip kan brukes med eller uten en lett kjemisk peeling (kombinasjon av glycol- og salisyl syre) som eksfolierer bort døde hudceller.
 
Steg 3: VAKUMSUG
‍Aqua Peel tip som lager et lett vakumsug som trekker til seg urenheter som ligger dypt inne i porene. Fjerner sorte prikker og urenheter.
 
Steg 4: INNSLUSING
‍Aqua Peel infusion tip brukes til å tilføre næringsstoffer til huden tilpasset kundens behov.
 

30 min Kr 950,-

Ekstra:

Voks/napp bryn – 200,-
Farge bryn inkl. voks/napp – 450,-
Farge vipper og bryn inkl. voks/napp – 550,-

BESTILL TIME