SENSITIV HUD

Intraceutical:

Intracuticals er en ansiktsbehandling hvor et spesialserum sluses inn i huden ved hjelp av oksygen under trykk. Behandlingen tilfører huden nødvendige antioksidanter, vitaminer og mineraler som øker celle nes evne til å fornye seg selv. Resultatet er en fyldigere, strammere hud som ser yngre og friskere ut.

Behandlingen selges ofte som en anti-agekur, og er også veldig populær bland kjendiser og bruder. Allerede etter en behandling kan du se at huden er ”plumpet”, hudstrukturen er jevnere og glattere, porene er mindre og fuktighetslagerene er fylt opp.

Intraceuticals er en mild, avslappende og beroligende behandling som passer for alle hudtyper. Det er den perfekte partner for mange andre behandlinger og kan øke effekten av andre behandlinger som for eksempel hudsliping, microneedeling eller fruktsyre-peelinger.

55min – Pris: 1490,-

BESTILL TIME

pH formula C.R:

pHformula CR Rødhet og rosacea

C.R. hudresurfacing – hudpleie for kronisk rødhet og rosacea

Maksimal styrke -Reseptfri -Pharma-kosmesøytisk hudpleie, pHformula C.R. skin resurfacing er en farmasøytisk behandling som gir synlige resultater.

En kronisk tilstand hvor rødhet og betennelse er synlig. Rosacea begynner vanligvis som et rødt utslett i midten av ansiktet, over kinnene, nesen eller pannen, og mer sjelden på halsen, brystet, ørene og hodebunnen. I noen tilfeller vises symptomer som tilfeldig rødhet, utvidede og ekstravaserte blodårer, pustler eller en stikkende og brennende følelse:

Synlige tegn

Rødhet – blussen

Rosacea

Hva som kan være årsaken til rosacea og rødhet er fortsatt ikke sikkert, men det antas å være miljømessig eller på grunn av solskader i ung alder. Sterk, krydret mat, sol/varme kan også være en av årsakene, alt som utvider blodårene, alkohol, psykisk og fysisk stress og større temperaturforskjeller er noe av det som kan forverre rosacea.

Behandlingen er basert på teknologien bak «regenerativ medisin»; prosessen hvor skadede celler erstattes av nye, eller huden stimuleres til å reparere seg selv. pHformula eksfolierer hudens overflate, og pHformula virker unikt fra innsiden og ut på hudens celler, både de skadede, de usunne og de sunne, samtidig som den booster huden. De aktive ingrediensene i pHformula C.R.. hudresurfacing arbeider for å styrke hudens naturlige forsvar, redusere vaskulær utvidelse og har en effektiv antibakteriell effekt.

Benhandlingen er inkludert maske.

50 min 1390,-

BESTILL TIME