Hei😀

Mitt navn er Sonata Silinskiene.

Min profesjonelle vei begynte for lenge siden. Selv som liten jente elsket jeg å sminke dukkene mine: Jeg malte leppene deres og rødmen på kinnene deres. Jeg elsket også å tegne. Mange år har gått siden den gang og skjønnhetsindustrien var alltid nær meg.

For 10 år siden fullførte jeg profesjonell makeup artist skole og tok flere kurs innen makeup og skjønnhetsindustrien. Men nå har jeg gått inn i permanent makeup verden hvor jeg lærte de nyeste teknikkene fra de beste mesterne.

Jeg tror at hver kvinne er vakker og unik på sin egen måte. Men for å holde oss vakre lenger, mangler vi noen ganger tid, fordi den moderne livsrytmen dikterer sine egne regler. Vi har alltid det travelt og noen ganger har vi ikke et minutt for oss selv. Jeg tror at en hver kvinne drømmer om å være vakker.

Det er derfor jeg elsker permanent sminke. Jeg elsker å se økende selvtillit bare i løpet av sekunder etter prosedyren.

🖤 Så la meg introdusere deg pudder øyenbryn uten en tydelig kontur av linjene, men bare et lett slør, som vil gjøre utseendet ditt uovertruffent!

🖤Ombre bryn, som vil se mer intense ut i fargen og simetriske med falmede fronter!

🖤 ​​Mer saftige og voluminøse lepper, med lip blush-teknikk, der ingen vil vite hemmeligheten din om at mesteren jobbet med dem!

Vil du føle deg trygg på din perfeksjon? – Jeg er hovedassistenten din!

Jeg starter opp på Klinikken for han & henne 1. september og har 30% avslag på første behandling på lepper og bryn ut september.

Book time på www.klinikkenforhanoghenne.no